woensdag 27 september 2023

mooie plekken zuid Engeland

 



Als je op zoek bent naar de perfecte vakantiebestemming, dan moet je zeker eens naar het zuidelijke deel van Engeland! Hier vind je een aantal prachtige plekken waar je heerlijk kunt genieten van een ontspannen vakantie. Ben je benieuwd naar de mooiste plekken in Zuid-Engeland? Lees dan snel verder!

We beginnen onze reis in Cornwall, een prachtig gebied aan de zuidwestkust van Engeland. Hier vind je een adembenemend landschap met gouden stranden, kronkelende kustwegen en karaktervolle steden. Je kunt hier heerlijk wandelen, surfen, vissen of gewoon genieten van de rust. Ook de steden zijn een bezoek waard, zoals St. Ives, een oude vissersstad met prachtige gevels en een gezellige haven.

Vervolgens gaan we naar de New Forest, een prachtig natuurgebied in het zuidoosten van Engeland. Hier kun je heerlijk wandelen door de bossen en heidevelden, of je kunt een dagje paardrijden in de omringende weiden. Ook kun je genieten van de rust en de prachtige vergezichten.

Vervolgens gaan we naar Dorset, een prachtig kustgebied met steile kliffen en kronkelende kustwegen. Hier vind je ook een aantal prachtige steden, zoals Dorchester en Weymouth. Maar ook het binnenland is prachtig, met heuvels en glooiende velden.

Als laatste gaan we naar Devon, een prachtig gebied in het zuidwesten van Engeland. Hier vind je pittoreske dorpjes, mooie stranden en kliffen, evenals de heuvels en weiden van Dartmoor. Ook is er genoeg te beleven in de steden, zoals Exeter, Plymouth en Torquay.

Kortom, er is genoeg te ontdekken in Zuid-Engeland. Kies je favoriete plekken uit en geniet van een heerlijke vakantie!

https://bungalowtje.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rent Holiday Lets in France, Brittany - You Rent Them Here!

Rent Holiday Lets in France, Brittany - You Rent Them Here! : Looking for the perfect holiday let in France's Brittany region? You can r...